fbpx
Paula Heinonen | Workshop
Vapaudu helposti ja nopeasti rajoittavista uskomuksista ThetaHealingin avulla
thetahealing, paula heinonen, lahti, theta, healing, energiahoito, energiahoidot, paraneminen, henkinenkasvu, henkinen hyvinvointi, koulutus, paula heinonen kurssit, kurssit, rajoittavat uskomukset, alitajunta, peruskurssi, kouluttaja, meditaatio, hyvinvointi, paulaheinonencom
16397
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16397,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Trauma Workshop

su 30.10.2022 klo 10-17, Lahdenkatu 10 Lahti

Nimetön suunn.malli (2)

Haluatko vapautua traumoista ja saada täyden potentiaalisi käyttöön?

Miten traumat vaikuttavat elämäämme

 

Traumat vievät elämän energiaamme ja estävät meitä käyttämästä täyttä potentiaaliamme.

 

Mitä traumat sitten ovat?

 

Monesti kuvittelemme, että ne ovat valtavia tapahtumia elämämme aikana kuten joukko-onnettomuudet, sodat, abortti, läheisen sairaus, tms. Mutta yhtälailla trauma voi syntyä vaikkapa pitkäaikaisesta sressistä, vanhempien erosta, väkivallan pelosta perheessä/suhteessa tai hylätyksi tulemisesta. Hylätyksi tuleminen ei välttämättä tarkoita, että hänet olisi oikeasti hylätty vaan esimerkiksi perheessä on ollut erityistä huomiota vaati lapsi, joka on vaatinut vanhemmilta enemmän huomiota, jolloin toinen on saattanut kokea, että hänet on hylätty.

Monesti kuulen asiakkaiden sanovan, että he ovat käsitelleet nämä traumat ja ne eivät enää vaikuta heidän elämäänsä. Mutta tämä harvoin pitää paikkaansa. Yleensä trauman käsittely tarkoittaa ihmiselle sitä, että se on unohdettu ja lakaistu maton alle. Sitä ei siis enää ole. Olisi hienoa, jos tämä pitäisi paikkansa.

Kun traumat on oikeasti käsitelty se ei enää herätä samoja negatiivisia tunne-reaktioita tapahtumaan liittyen, vaan pystyt puhumaan siitä ilman tunne-reaktiota, ymmärtämään tilanteen toisen näkökulmasta ja kokemaan myötätuntoa henkilöä kohtaan. Voit myös olla kiitollinen siitä, mitä kaikkea olet tämän seurauksena oppinut.

 

Miksi on siis tärkeää, että traumat on käsitelty?

Kun traumat on käsitelty:
  • Sinulta ei kulu enää turhaa energiaa ja aivosi neuronit eivät ole enää varattuina kaunalle ja katkeruudelle. Silloin mieleesi jää enemmän tilaa luoda positiivisia asioita elämääsi.
  • Et vedä enää puoleesi vastaavanlaisia tilanteita missä tulet esimerkiksi torjutuksi.
  • Saamme takaisin sielun palaset, jotka olemme menettäneet trauman seurauksena ja tunnemme itsemme kokonaisemmaksi ja saamme takaisin niitä ominaisuuksia mitä olemme siinä tilanteessa menettäneet. Tämä voi vaikuttaa mm. kuvaan itsestämme ja sihen mihin uskomme pystyvämme ja mikä on meille mahdollista.

 

 

 Trauma Workshopissa tulemme käsittelemään miten traumoja voidaan vapauttaa kehosta ja mielestä ja kuinkaa työstää niitä tehokkaasti. Traumojen hoidossa käytämme ThetaHealing tekniikkaa.

 

 

Aikaisempi kokemus: ThetaHealing peruskurssi

 

Päivä: 30.10.2022

Aika: klo 10-17

Paikka: Lahti

Investointi: 253 €, sis. alv 24 %