fbpx
Paula Heinonen | Vapauta itsesi
Vapaudu helposti ja nopeasti rajoittavista uskomuksista ThetaHealingin avulla
thetahealing, paula heinonen, lahti, theta, healing, energiahoito, energiahoidot, paraneminen, henkinenkasvu, henkinen hyvinvointi, koulutus, paula heinonen kurssit, kurssit, rajoittavat uskomukset, alitajunta, peruskurssi, kouluttaja, meditaatio, hyvinvointi, paulaheinonencom
18500
page-template-default,page,page-id-18500,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ThetaHealing® Vapauta itsesi riippuvuuksista, sitoumuksista & lupauksista 11.-14.3.2020

 

Kun joku mainitsee sanan riippuvuus, ensimmäiseksi tulee mieleen riippuvuus tiettyihin aineisiin kuten alkoholi, nikotiini tai huumeet. Mutta on olemassa muunlaisia riippuvuuksia, joista emme ole tietoisia ensivilkaisulla, kuten riippuvuus tiettyjä tunteita kohtaan, riippuvuus menestykseen, työhön, rahaan, konflikteihin, riippuvuus kehuihin, liikuntaan, jne. Tiesitkö, että kun olemme riippuvaisia, emme ole vapaita, vaan jonkin tai jonkun riippuvuuden aiheuttajan vallassa? Haluaisitko vapauttaa itsesi siitä ja olla vapaa? Haluaisitko tietää eron riippuvuuden ja rakkauden, pelon, syyllisyyden…välillä? Haluaisitko tietää, kuinka parantaa ihmiset riippuvuuksista ja auttaa heitä muuttamaan elämäänsä?

 

Haluaisitko saada selville mitkä ohjelmat on varastoituneina chakroihisi ja estävät niitä toimimasta kunnolla ja kuinka avata chakrasi niiden täyteen kapasiteettiin, tai mitkä tunteet saavat aivojesi kemikaalit epätasapainoon. Jos aivojesi kemikaalit ja niiden reseptorit ovat epätasapainossa, saatamme olla alttiina useille toimintahäiriöille ja sairauksille, kuten ADHD, pakko-oireinen häiriö, PMS-oireet, masennus ja jopa syöpä ja muut sairaudet, kuten Parkinsonin tauti, Alzheimerin tauti, kaksisuuntainen mielialahäiriö jne.

 

Tiedätkö, miksi auramme  poimii useita negatiivisia energioita ja värähtelyjä ja kuinka tehdä aurastamme paljon vahvempi? Haluaisitko saada selville, kuinka minimoida energiasi ja sielunpalastesi menettäminen ja lopettaa niiden antaminen toisille tarpeettomasti?

 

Sitoutumiseen liittyy monia positiivisia merkityksiä, mutta me käytämme joogista merkitystä, että sitoumukset ovat henkisen kasvun esteitä. Mitä joogassa tarkoittaa, kun on sitoutunut johonkin? Se tarkoittaa, ettemme tiedä kuka olemme ilman sitä, emmekä usein voi kuvitella elämäämme ilman tätä ihmistä tai asiaa, johon olemme sitoutuneita. Sitoutuminen myös estää uusien, raikkaiden energioiden tulemisen elämäämme. Sitoutuminen voi rajoittaa kommunikaatiota, liikesuhteita, parisuhteita tai henkistä kehitystä. Totuus on, että voimme olla myös henkisesti sitoutuneita, samoin kuin emotionaalisesti ja älyllisesti, ei ainoastaan materiaalisiin asioihin tai ihmisiin, mutta myös asioihin kuten olemassaolon tasot, neljännen ja viidennen olemassaolon tason salaisiin opetuksiin tai yhteisöihin, sielunperheeseemme, tai vanhempiemme, valtiomme, esivanhempiemme …. kipuun ja kärsimykseen.

 

Valat, sitoumukset, sopimukset, lupaukset, velvollisuudet ja kiellot seuraavat meitä elämästä toiseen pidämme siitä tai emme, ja erittäin harvoin kehityksemme aikana meille annetaan mahdollisuus päästä niistä eroon. Totuus on, ettemme edes tiedä kuinka monia valoja ja sitoumuksia olemme tehneet (tai ottaneet muilta – äidiltä, isältä, esivanhemmilta, valtiolta, sielunperheeltä, …), emmekä ole tietoisia taakasta, jota kannamme historiallisella, sielun, tai edes geneettisellä ja ydintasolla.

 

Tämä seminaari on vaatimaton panos itsemme vapauttamiseksi kaikista näistä rajoitteista ja tietoisuutemme avartamiseksi.

 

Goran Karna on suunnitellut tämän seminaarin käyttäen ThetaHealing tekniikkaa ja hyväksyttiin Elective seminaariksi vuonna 2014.

 

Aikaisempi kokemus: ThetaHealing perus-, jatkokurssi, Dig Deeper (Basic DNA, Advanced DNA, Dig Deeper)

 

Sisältää: Manuaalin ja Sertifioinnin

 

Sertifikaatti: Sertifikaatti oikeuttaa käyttämään tekniikkaa ja ammattinimikettä, jos niin valitset.

 

Kurssin hinta: 665 € ( rekisteröintimaksu 225 € + kurssimaksu 440 €)

Kurssi maksu tulee olla maksettuna ennen kurssin alkamista.

 

Aika:  ke-la 10-18

Paikka: Lahti

Kouluttaja: Goran Karna

Kurssi tulkataan suomeksi ja materiaali on suomeksi

 

Ilmoittautumiset:

11.-14.3.2020 Lahti – Ilmoittaudu tästä

 

pmh.heinonen@gmail.com/ 050-4909782