fbpx
Paula Heinonen | Välittömän parantamisen todistaminen
Vapaudu helposti ja nopeasti rajoittavista uskomuksista ThetaHealingin avulla
thetahealing, paula heinonen, lahti, theta, healing, energiahoito, energiahoidot, paraneminen, henkinenkasvu, henkinen hyvinvointi, koulutus, paula heinonen kurssit, kurssit, rajoittavat uskomukset, alitajunta, peruskurssi, kouluttaja, meditaatio, hyvinvointi, paulaheinonencom
18922
page-template-default,page,page-id-18922,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Välittömän parantamisen todistamisen – Workshop

LA 29.10.2017 klo 10-18, Lahdenkatu 10 Lahti

sydanthetahealing

Vuosien varrella kouluttaessani olen kuullut monien sanovan, että en näe, tunne, kuule tai tiedä vastauksia. Mistä tiedän, että en itse keksinyt kaikkea?

 

Monesti yksi intuitiivisista kyvyistämme saattaa olla vahvempi kuin toinen, mutta oikeanlaisella harjoituksella voimme oppia käyttämään näitä kaikkia sulavasti.

 

Todistaminen on yksi tärkeimmistä taidoista, jonka avulla pystymme muuttamaan todellisuutta ja luomaan uudenlaista järjestystä elämäämme. Kun todistamme parantamista, antaa se keholle tilaisuuden alkaa luomaan terveitä ajatuksia ja tunteita, jotka vuorostaan vähentävät kehon stressiä ja keho voi alkaa parantaa itse itseänsä.

 

Mielessämme kuitenkin saattaa olla esteitä, että voisimme todistaa tämän paranemisen tai hyväksyä, että se on mahdollista tapahtua joka kerta. Mitä jos kaikki mitä teet onnistuu? Mitä jos epäonnistunkin?

 

Meiltä löytyy myös paljon perimää, jossa esivanhempamme ovat saattaneet toimia parantajina. Suvussamma on saattanut olla monenlaisia parantajia esim. shamaaneja. On saatettu tehdä parantamista yrteillä, äänillä. Kaikki ei kuitenkaan ole välttämättä mennyt kuten toivottiin tai odotettiin ja nämä geneettiset ohjelmat saattavat estää meitä nyt saamasta haluamiamme tuloksia parantajana.

 

Koska monet painivat näiden samojen haasteiden kanssa olemme päättäneet järjestää worksopin, jossa tulemme keskittymään juurin näihin usein esille tuleviin asioihin ja miten voimme purkaa nämä ja kehittyä täyteen potentiaaliimme.

 

Välittömän paranemisen todistaminen -workshop 29.10.2022

Tällä kurssilla käymme läpi mm.
❤ Mitä välitön paraneminen on
❤ Miten todistaa välitön paraneminen
❤ Mitä esteitä on välittömän paranemisen todistamiseen ja sen vastaanottamiseen
❤ Puretaan esteitä todistamiseen, parantamiseen ja paranemisen vastaaottamiseen liittyen
❤ Kuinka päästää irti ja käyttää todistamista kaikilla elämäsi osa-alueilla, esim. intuitiivinen luenta, ruoanlaitto, kirjoittaminen, maalaaminen, tanssiminen, laulaminen, juokseminen… Kyse on lopulta siitä, kuinka hyvin olemme elämässämme linjassa korkeimman virtauksen kanssa!

 

Ennakkovaatimukset: ThetaHealing Peruskurssi

Kurssin hinta 178 €

 

 

Paikka: Lahti (voit osallistua myös Zoomilla, ilmoitathan tämän toiveen ilmoittautuessasi)

Aika: la 29.10.2022 klo 10-18

Kouluttajat: Paula ja Mika Heinonen