fbpx
Paula Heinonen | DNA3
Vapaudu helposti ja nopeasti rajoittavista uskomuksista ThetaHealingin avulla
thetahealing, paula heinonen, lahti, theta, healing, energiahoito, energiahoidot, paraneminen, henkinenkasvu, henkinen hyvinvointi, koulutus, paula heinonen kurssit, kurssit, rajoittavat uskomukset, alitajunta, peruskurssi, kouluttaja, meditaatio, hyvinvointi, paulaheinonencom
18760
page-template-default,page,page-id-18760,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ThetaHealing® DNA3

DNA 3 on haluttu kurssi edistyneille ThetaHealereille. Se opettaa sinulle, miten työskennellä ei-orgaanisen ja orgaanisen aineen parissa, sekä tietoisuutta siitä, että voimme astua ulos omasta paradigmastamme ja saada nopeasti aikaan hyödyllisiä muutoksia terveyteen ja hyvinvointiin DNA:n mitokondrioiden avulla; samalla kun hallitset myös sen tietämyksen, että jokainen luo todellisuutensa, ja halutessaan astua ulos siitä.

Kurssiin kuuluu syvä paheksunta- ja uskomustyöskentely itsensä tuntemiseksi; ikuisten molekyylien intuitiivinen linjaan asettaminen; henkinen bilokaatio; ei-orgaanisen materiaalin energiakenttien ymmärtäminen ja sanojemme voima todellisuutemme ilmentämiseksi.

Tämän kurssin käyneet ovat eniten arvostaneet välitöntä ja selkeää kehitystä intuitiivisissa kyvyissään. Elämä voi muuttua helpommaksi, kun käytät näitä uusia taitoja itseesi ja asiakkaillesi, ja tulet löytämään ihmeellisen mielesi todellisen potentiaalin. Tämä kurssi tarjoaa laajentumista ThetaHealing-taitoihimme ja sitä suositellaan erittäin lämpimästi heille, jotka haluavat elää jatkuvassa seitsemännen tason tietoisuudessa ja yhteydessä kaikkeuden Luojaan.

Tämä seminaari on täynnä paljon käytännön harjoituksia, joiden avulla opitaan, miten auttaa muuttamaan ympäröivää maailmaamme.  Opit, miten voit luoda oman todellisuutesi ja samalla vapauttaa ne estot, jotka estävät sinua luomasta tuota todellisuutta.

Aikaisempi kokemus: ThetaHealing perus-, jatkokurssi, Dig Deeper ja Intuitiivinen Anatomia (Basic DNA, Advanced DNA, Dig Deeper, Intuitive Anatomy)

TAI

ThetaHealing perus-, jatkokurssi, Dig Deeper, Sinä ja Luoja, Sinä ja Sisäpiirisi ja Maailmansuhteet

Sisältää: Manuaalin ja Sertifioinnin

Sertifikaatti: Sinut tullaan sertifioimaan ThetaHealing® DNA3 Practioner, joka oikeuttaa käyttämään tekniikkaa ja ammattinimikettä, jos niin valitset.

Kurssin hinta: 970 € (sis. alv 24 %)

Kurssi maksu tulee olla maksettuna ennen kurssin alkamista. Erikseen sovittaessa on osamaksu mahdollisuus.

Aika:  ti-la 10-18

Paikka: Lahti / Online

Ilmoittautumiset:

2.-6.1.2024 Lahti – Ilmoittaudu tästä

pmh.heinonen@gmail.com/ 050-4909782