fbpx
Paula Heinonen | Sinä ja sisäpiirisi
Vapaudu helposti ja nopeasti rajoittavista uskomuksista ThetaHealingin avulla
thetahealing, paula heinonen, lahti, theta, healing, energiahoito, energiahoidot, paraneminen, henkinenkasvu, henkinen hyvinvointi, koulutus, paula heinonen kurssit, kurssit, rajoittavat uskomukset, alitajunta, peruskurssi, kouluttaja, meditaatio, hyvinvointi, paulaheinonencom
18369
page-template-default,page,page-id-18369,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ThetaHealing® Kehitä suhteitasi III – Sinä ja sisäpiirisi

 

 

Kasvamme ja kehitymme jatkuvasti. Kasvuprosessin aikana on erittäin tärkeää, että meillä on hyvä tukijärjestelmä ja hyvät suhteet ympärillämme olevien ihmisten kanssa. Vain oikeanlaisen tukitiimin avulla voimme edetä elämässämme varmuudella.

 

Tämä kurssi muuttaa elämäsi ja valmistaa sinut menemään eteenpäin antamalla sinulle selkeyden ja arvostelukyvyn sen suhteen, kenen tulisi olla sisäpiirissäsi ja kuinka työstää itseäsi vetääksesi puoleesi oikeanlaisia ja samanhenkisiä ihmisiä osaksi omaa sisäpiiriäsi.

 

Sinä ja sisäpiirisi on suunniteltu auttamaan sinua menestymään jokaisella elämäsi osa-alueella asettamalla oikeat ihmiset ympärillesi, sekä tietämään kenen pitäisi olla paras ystäväsi.

 

Tässä seminaarissa opetamme sinua tunnistamaan sisäpiirisi ja kuinka erottaa millä kehitystasolla ympärilläsi olevat ihmiset ovat. Näytämme sinulle mielen eri tasoja: lapsen taso, vanhemman taso ja kruunun tai isovanhemman taso.

 

Parantajana, jos olet jatkuvaa kannustusta tarvitsevien ihmisten ympäröimä, uuvut erittäin nopeasti. Siksi joidenkin sisäpiiriläistesi pitäisi olla ihmisiä, jotka antavat sinulle takaisin.Teet testin nähdäksesi millä mielen kehitystasolla olet. Sitten opit mitä sinun tarvitsee tehdä päästäksesi sinne missä haluat olla.

 

Opetamme sinulle miksi sisäpiirisi muuttuu niin paljon, miksi vaihdat ystäviä ympärilläsi, ja millaisia ystäviä tarvitset ympärillesi että olet täynnä energiaa ja tunnet voivasi hyvin, jotta voit antaa takaisin maailmalle.

 

Opetamme sinulle kuinka työskennellä jokaisen mielen tason kanssa. Näin ymmärrät asiakkaitasi ja oppilaitasi ja missä he ovat sekä auttamaan heitä eteenpäin.

 

Aikaisempi kokemus: ThetaHealing perus-, jatkokurssi, Dig Deeper (Basic DNA, Advanced DNA, Dig Deeper)

 

Sisältää: Manuaalin ja Sertifioinnin

 

Sertifikaatti: Sinut tullaan sertifioimaan ThetaHealing® Growing Your Relationships III Practioner, joka oikeuttaa käyttämään tekniikkaa ja ammattinimikettä, jos niin valitset.

 

Kurssin hinta: 404 € (sis. alv 24 %)

Kurssi maksu tulee olla maksettuna ennen kurssin alkamista. Erikseen sovittaessa on osamaksu mahdollisuus.

 

Aika: 15.-16.5.2021

Kello: la 10-18, su 10-18

Paikka: Lahti

 

 

Aika: 28.-30.5.2021

Kello: pe 18-22:30, la 10-15, su 10-15

Paikka: Online (Zoom)

 

Ilmoittautumiset:

15.-16.5.2021 Lahti – Ilmoittaudu tästä

28.-30.5.2021 Online (Zoom) – Ilmoittaudu tästä

 

pmh.heinonen@gmail.com/ 050-4909782