fbpx
Paula Heinonen | Sinä ja Maapallo
Vapaudu helposti ja nopeasti rajoittavista uskomuksista ThetaHealingin avulla
thetahealing, paula heinonen, lahti, theta, healing, energiahoito, energiahoidot, paraneminen, henkinenkasvu, henkinen hyvinvointi, koulutus, paula heinonen kurssit, kurssit, rajoittavat uskomukset, alitajunta, peruskurssi, kouluttaja, meditaatio, hyvinvointi, paulaheinonencom
18468
page-template-default,page,page-id-18468,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ThetaHealing® Sinä ja Maapallo

Tällä 2 päivän kurssilla tulet oppimaan miten parantaa maapalloa ja miten maapallo parantaa sinua.

Maapallo yrittää kommunikoida meille koko ajan, mutta kuuntelemmeko todella?

Tämä seminaari sallii sinun tuoda lisä positiivisia muutoksia elämääsi, kun opit kuinka työskennellä Maapallon kanssa. Kuinka oppia tuntemaan Maapalloa paremmin ja oppia, kuinka  kommunikoida sen kanssa ja ymmärtää, kuinka se kommunikoi myös sinun kanssasi.

Tämä seminaari tuo sinulle myös ymmärryksen, että on olemassa energia, joka liikkuu edestakaisin välillämme. Se auttaa sinua työskentelemään Maapallon kanssa tuoden muutoksia, joita tarvitaan juuri nyt.

Aikaisempi kokemus: ThetaHealing perus-, jatkokurssi, Dig Deeper (Basic DNA, Advanced DNA, Dig Deeper)

Sisältää: Manuaalin ja Sertifioinnin

Sertifikaatti: Sinut tullaan sertifioimaan ThetaHealing® Growing Your Relationships III Practioner, joka oikeuttaa käyttämään tekniikkaa ja ammattinimikettä, jos niin valitset.

Kurssin hinta: 440 € (sis. alv 24 %)

Kurssi maksu tulee olla maksettuna ennen kurssin alkamista. Erikseen sovittaessa on osamaksu mahdollisuus.

Aika:  la-su 10-18

Paikka: Lahti

Ilmoittautumiset:

15.-16.6.2024 Lahti – Ilmoittaudu tästä

pmh.heinonen@gmail.com/ 050-4909782