fbpx
Paula Heinonen | Ole linjassa sielusi tarkoituksen kanssa
Vapaudu helposti ja nopeasti rajoittavista uskomuksista ThetaHealingin avulla
thetahealing, paula heinonen, lahti, theta, healing, energiahoito, energiahoidot, paraneminen, henkinenkasvu, henkinen hyvinvointi, koulutus, paula heinonen kurssit, kurssit, rajoittavat uskomukset, alitajunta, peruskurssi, kouluttaja, meditaatio, hyvinvointi, paulaheinonencom
18418
page-template-default,page,page-id-18418,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ThetaHealing® Ole linjassa sielusi tarkoituksen kanssa 18.-19.1.2020 – Elias Kanakri

 

 

Onko ThetaHealing intohimosi? Onko sinulla pakottava tarve auttaa muita ja auttaa heitä heräämään? Tunnetko lämpöä sydämessäsi ja onnea sielussasi, kun hoidat tai opetat ThetaHealingiä?

 

Tunnetko ja uskotko, että ThetaHealing on sieluntarkoituksesi?

 

Haluatko tehdä ThetaHealingistä menestyvän liiketoiminnan, mutta tunnet epäröiväsi, et ole täysin valmis tai tarpeeksi itsevarma?

 

Onko sinulla vaikeuksia vetää puoleesi jatkuvaa asiakas- tai oppilasvirtaa? Onko sinusta vaikeaa työstää itseäsi, jotta runsaus virtaisi sinulle jatkuvasti?

 

Epäiletkö mahdollisuuksiasi saavuttaa menestystä, runsautta ja iloa kun elät elämäntarkoitustasi ThetaHealerinä? Haluaisitko elää tasapainossa Jumalallisen Polkusi kanssa ja oppia työstämään itseäsi helposti, jotta voit loistaa elämäntehtävässäsi?

 

Tämä kahden päivän seminaari on suunniteltu helpottamaan kaikkia ThetaHealing hoitajia ja opettajia seuraamaan polkuaan, elämään täysillä elämäntarkoitustaan ja sallimaan runsautta ja menestystä elämäänsä.

 

Tämä seminaari vastaa kaikkiin huolenaiheisiin joita sinulla nousee esiin kun huomaat, että ThetaHealing on elämäntarkoituksesi, ja antaa sinulle mahdollisuuden poistaa esteet ja negatiiviset ohjelmat, jotka voivat vaikeuttaa polkusi seuraamista.

 

Tämä seminaari valmistaa sinua myös olemaan paras versio itsestäsi, auttamalla sinua tuntemaan itsesi paremmin, ymmärtämään matkaasi ja polkuasi, miksi valitsit sen, ja tunnistamaan todellisen jumalallisen olemuksesi, ja sallimaan Jumalallisen Polkusi tuoda sinulle menestystä ja runsautta.

 

Seminaarin kokonaistarkoitus on kasvattaa varmuuttasi ThetaHealerinä, auttaa sinua olemaan yhteydessä jumalalliseen olemukseesi ja todelliseen voimaasi ja sallia itsesi alkaa ottamaan vastaan Luojan rajatonta runsautta, jotta voit saavuttaa menestyvän ja laajenevan ThetaHealing uran.

 

Tämä on voimakas seminaari ThetaHealing hoitajille ja opettajille, joka käyttää hyväksi ThetaHealing tekniikkaa. Sen on suunnitellut Elias Kanakri, ja sen on hyväksynyt Vianna Stibal, ThetaHealingin perustaja, uudeksi ThetaHealing Elective seminaariksi

 

Aikaisempi kokemus: ThetaHealing perus-, jatkokurssi, Dig Deeper (Basic DNA, Advanced DNA, Dig Deeper)

 

Sisältää: Manuaalin ja Sertifioinnin

 

Sertifikaatti: Sinut tullaan sertifioimaan ThetaHealing® True Alignment With Your Soul Purpose Practioner, joka oikeuttaa käyttämään tekniikkaa ja ammattinimikettä, jos niin valitset.

 

Kurssin hinta: 850 € ( 150 € rekisteröintimaksu + 776 $ kurssimaksu)

 

Kurssi maksu tulee olla maksettuna ennen kurssin alkamista.

 

Aika:  la 9-18, su 9-18

Paikka: Siltasaarenkatu 18, Helsinki

 

Ilmoittautumiset:

18.-19.1.2020 Lahti – Ilmoittaudu tästä

 

pmh.heinonen@gmail.com/ 050-4909782