fbpx
Paula Heinonen | Sairaudet ja toimintahäiriöt
Vapaudu helposti ja nopeasti rajoittavista uskomuksista ThetaHealingin avulla
thetahealing, paula heinonen, lahti, theta, healing, energiahoito, energiahoidot, paraneminen, henkinenkasvu, henkinen hyvinvointi, koulutus, paula heinonen kurssit, kurssit, rajoittavat uskomukset, alitajunta, peruskurssi, kouluttaja, meditaatio, hyvinvointi, paulaheinonencom
18654
page-template-default,page,page-id-18654,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ThetaHealing® Sairaudet ja toimintahäiriöt 9-20.10.2024

Tämä kurssi sai alkunsa, kun Vianna Stibal oli 2007 mennessä tehnyt yli 40 000 luentaa asiakkailleen.

Ensimmäisenä päivänä saat Diseases and Disorders -kirjan. Kahden viikon ajan kouluttaja työskentelee oppilaiden esteiden parissa eri sairauksien kanssa työskentelyyn liittyen. Kurssilla keskustellaan myös sairauksista, joita oppilaat tietävät ja annetaan näkemystä sairauksien fyysisiin, mentaalisiin ja emotionaalisiin komponentteihin.

Tämä seminaari sisältää myös kehon järjestelmiin perehtymistä, yli sata sairautta ja toimintahäiriötä, sekä yrttejä ja mineraaleja. Tämä seminaari soveltuu ehdottomasti vaihtoehtoisen hoitamisen ammattilaiseksi haluavalle.

  • Oppilaat oppivat syvällistä sairauksien ymmärrystä intuitiivisesta näkökulmasta.

  • Oppilaat löytävät syviä, piilossa olevia uskomusjärjestelmiä, jotka saattavat estää heitä parantamista emotionaalista epätasapainoa muissa tai itsessään. Se miten oikeasti uskomme, on merkityksellistä.

  • Kuinka tunteet, emootiot, uskomukset ja ohjelmointi vaikuttaa käytökseemme ja millaisia vaikutuksia sillä on kehon hyvinvointiin.

  • Opit ohjelmia, uskomusjärjestelmiä, intuitiivista näkemystä, parantamiskeinoja ja ravintoaineita, joiden Vianna on huomannut olevan hyödyllisiä tiettyihin sairauksiin ja toimintahäiriöihin liittyen.

Kurssilta valmistuttuasi olet askeleen lähempänä ThetaHealing® Master -titteliä!

Kurssista 75 % on käytännön harjoittelua.

Aikaisempi kokemus: ThetaHealing perus-, jatkokurssi, Dig Deeper (Basic DNA, Advanced DNA, Dig Deeper, Intuitiivinen Anatomia)

Sisältää: Manuaalin, kirjan ja Sertifioinnin

Sertifikaatti: Sinut tullaan sertifioimaan ThetaHealing® Disease & Disorders Practioner, joka oikeuttaa käyttämään tekniikkaa ja ammattinimikettä, jos niin valitset.

Kurssin hinta: 1610 € (sis. alv 24 %)

Kurssi maksu tulee olla maksettuna ennen kurssin alkamista. Erikseen sovittaessa on osamaksu mahdollisuus.

Aika:  ke-su 10-18

Paikka: Lahti

Ilmoittautumiset:

9-20.10.2024 Lahti – Ilmoittaudu tästä

pmh.heinonen@gmail.com/ 050-4909782