fbpx
Paula Heinonen | Rytmi
Vapaudu helposti ja nopeasti rajoittavista uskomuksista ThetaHealingin avulla
thetahealing, paula heinonen, lahti, theta, healing, energiahoito, energiahoidot, paraneminen, henkinenkasvu, henkinen hyvinvointi, koulutus, paula heinonen kurssit, kurssit, rajoittavat uskomukset, alitajunta, peruskurssi, kouluttaja, meditaatio, hyvinvointi, paulaheinonencom
18660
page-template-default,page,page-id-18660,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ThetaHealing® Rytmi 11.2.2023

 

 

Oletko valmis löytämään todellisen rytmin elämässäsi?

Muuta uskomuksiasi samalla, kun opit uuden jännittävän tavan pudottaa painoasi ja saavuttamaan sisäisen rauhan.

Tämä seminaari ei liity pelkästään painonpudotukseen! Sen tarkoitus on auttaa sinua löytämään mielesi, kehosi ja henkesi todellinen rytmi, kun otat yhteyden sisäiseen kauneuteesi ja rakkauteen itseäsi kohtaan unelmiesi ja halujesi kautta! Tämä Seminaari opettaa Viannan salaisuudet painonpudotukseen liittyen.

Tässä ei ole kyse siitä kuka on hoikin tai kaunein! Tarkoitus on tuntea olonsa mukavaksi omassa kehossaan ja löytää sisäinen rauha ja onnellisuus hyväksymällä kuka olet ja Luojan tarkoitus elämäsi suhteen!

Tutki omaa sisintäsi ja tule parhaaksi versioksi itsestäsi. Löydä parhaat tunteet ja ravinto, joita kehosi kaipaa, 8 minuutin sääntö ja Viannan salainen harjoitus!

Kurssista 75 % on käytännön harjoittelua.

 

 

Aikaisempi kokemus: ThetaHealing perus-, jatkokurssi, Dig Deeper (Basic DNA, Advanced DNA, Dig Deeper)

 

Sisältää: Kirjan ja Sertifioinnin

 

Sertifikaatti: Sinut tullaan sertifioimaan ThetaHealing® Ryrthm for perfect weight Practioner, joka oikeuttaa käyttämään tekniikkaa ja ammattinimikettä, jos niin valitset.

 

Kurssin hinta: 224 € (sis. alv 24 %)

Kurssi maksu tulee olla maksettuna ennen kurssin alkamista. Erikseen sovittaessa on osamaksu mahdollisuus.

 

Aika:  la 10-18

Paikka: Lahti

 

Ilmoittautumiset:

11.2.2023 Lahti – Ilmoittaudu tästä

 

pmh.heinonen@gmail.com/ 050-4909782