fbpx
Paula Heinonen | Olemassaolon tasot
Vapaudu helposti ja nopeasti rajoittavista uskomuksista ThetaHealingin avulla
thetahealing, paula heinonen, lahti, theta, healing, energiahoito, energiahoidot, paraneminen, henkinenkasvu, henkinen hyvinvointi, koulutus, paula heinonen kurssit, kurssit, rajoittavat uskomukset, alitajunta, peruskurssi, kouluttaja, meditaatio, hyvinvointi, paulaheinonencom
18550
page-template-default,page,page-id-18550,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ThetaHealing® Olemassaolon tasot

Olemassaolon tasot on kaikkien ThetaHealing® kurssien ja kirjojen filosofian alkulähde. Oppimalla olemassaolon tasojen rakenteen Viannalle näytettiin, että on mahdollista luoda todellisuus uusiksi tässä elämässä ja miksi hän loi vaikeita tilanteita elämässään.

Olemassaolon tasot kurssi on metafysiikan kvanttimekaniikkaa. Tällä kurssilla pääset tämän universumin ulkopuolella oleviin ulottuvuuksiin.. jossa Viana uskoo olevan itse elämän synnyn.

Pääset matkalle, joka johtaa ulospäin ohi universumin … joka tarjoaa käsityksen, että mielen ollessa thetatilassa on mahdollista matkata valoa nopeammin ajatuksen voimalla … ja yhdistyä jumalalliseen energiaan, ennen kuin siitä tulee kaikki mitä tässä universumissa on.

Tällä kurssilla saat paljon uutta tietoa ja pääset tekemään harjoituksia, jotka kehittävät jokaista olemassaolon tasoa. Oppilaana koet yhteyden seitsemännen olemassaolon tason kaikkeuden Luojaan, kuudennella tasolla opit lakien ja hyveiden viisauksia, viidennellä tasolla enkelit ja ylösnousseet mestarit, ulottuvuudet ja vaihtoehtoiset todellisuudet, neljännellä tasolla esivanhemmat ja oppiminen, kolmannella tasolla ihmiset ja miksi teemme mitä teemme, toisella tasolla kasvit ja niiden parantamiskyvyt, ja ensimäisellä tasolla kivet ja Maapallon ja maan muistot, sekä alat kehittää itseäsi kohti parhainta itseäsi mestarina.

Aikaisempi kokemus: ThetaHealing perus-, jatkokurssi, Dig Deeper, Intuitiivinen Anatomia TAI

ThetaHealing perus-, jatkokurssi, Dig Deeper, Sinä ja Luoja, Sinä ja Sisäpiirisi ja Maailman Suhteet

Sisältää: Kirjan ja Sertifioinnin

Sertifikaatti: Sinut tullaan sertifioimaan ThetaHealing® Planes of Excistence Practioner, joka oikeuttaa käyttämään tekniikkaa ja ammattinimikettä, jos niin valitset.

Kurssin hinta: 1070 €

Kurssi maksu tulee olla maksettuna ennen kurssin alkamista.

Aika:  ma-pe 10-18

Paikka: Lahti

Kouluttaja: Mika Heinonen

Ilmoittautumiset:

26.-30.6.2024 Lahti – Ilmoittaudu tästä

pmh.heinonen@gmail.com/ 050-4909782