fbpx
Paula Heinonen | Maailman suhteet
Vapaudu helposti ja nopeasti rajoittavista uskomuksista ThetaHealingin avulla
thetahealing, paula heinonen, lahti, theta, healing, energiahoito, energiahoidot, paraneminen, henkinenkasvu, henkinen hyvinvointi, koulutus, paula heinonen kurssit, kurssit, rajoittavat uskomukset, alitajunta, peruskurssi, kouluttaja, meditaatio, hyvinvointi, paulaheinonencom
18397
page-template-default,page,page-id-18397,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ThetaHealing® Maailman suhteet 20.-24.9.2021

 

 

ThetaHealing® Maailman Suhteet kurssi keskittyy tiettyihin kulttuureihin ja uskomuksiin tuodakseen esiin nykyisiä ja menneitä ongelmia rotuihin, uskontoihin ja ihmisiin liittyen. Kun nämä ongelmat tulevat esiin, vuosisatoja piilossa ollut viha ja paheksunta voidaan vapauttaa. Tämä sallii osallistujien hyväksyä ja syleillä ihmisiä ja eri kulttuureita todellisella pyyteettömällä rakkaudella.

 

 

Päivät yksi ja kaksi keskittyvät maailman maihin luoden katsauksen niiden uskomuksiin ja tapoihin. Oppilaat tekevät uskomustyöskentelyä löytääkseen ja vapauttaakseen negatiivisia tunteita ja ohjelmia muihin kulttuureihin ja ihmisiin liittyen.

 

 

Päivä kolme keskittyy uskomusten rakenteisiin ja vaihtoehtoisen terveysliiketoiminnan maailman toimintoihin.

 

 

Päivät neljä ja viisi keskittyvät maailman uskontoihin, niiden uskomuksiin ja niiden hyväksymiseen todellisella pyyteettömällä rakkaudella.

 

 

Nykyään maailmasta on tullut paljon pienempi paikka. Kulttuurit voivat ajautua kontaktiin paljon helpommin lentomatkustamisen ja informaatioteknologian avulla. Siksi meillä on hellittämätön tarve ymmärtää ja hyväksyä muita kulttuureja. Maailman Suhteet kurssilla saatat yllättyä, kuinka monia kielteisiä alitajuisia uskomuksia ja tunteita löydät uskomustyöskentelyssä. Monissa tapauksissa nämä ovat geneettisiä (esivanhempien) uskomuksia liittyen pelkoon, vihaan ja suuttumukseen muita maita, alueita tai ihmisiä kohtaan, joista heillä ei ollut aavistustakaan. Maailman Suhteet kurssi on voimakas työkalu muihin liittyvien sisäisten ja ulkoisten konfliktien poistamiseksi.

 

Aikaisempi kokemus: ThetaHealing perus-, jatkokurssi, Dig Deeper (Basic DNA, Advanced DNA, Dig Deeper)

 

Sisältää: Manuaalin ja Sertifioinnin

 

Sertifikaatti: Sinut tullaan sertifioimaan ThetaHealing® World Relations, joka oikeuttaa käyttämään tekniikkaa ja ammattinimikettä, jos niin valitset.

 

Kurssin hinta: 800 € (sis. alv 24 %)

Kurssi maksu tulee olla maksettuna ennen kurssin alkamista. Erikseen sovittaessa on osamaksu mahdollisuus.

 

Aika:  ma-pe 10-18

Paikka: Lahti

 

Ilmoittautumiset:

20.-24.9.2020 Lahti – Ilmoittaudu tästä

 

pmh.heinonen@gmail.com/ 050-4909782