fbpx
Paula Heinonen | Maailman suhteet
Vapaudu helposti ja nopeasti rajoittavista uskomuksista ThetaHealingin avulla
thetahealing, paula heinonen, lahti, theta, healing, energiahoito, energiahoidot, paraneminen, henkinenkasvu, henkinen hyvinvointi, koulutus, paula heinonen kurssit, kurssit, rajoittavat uskomukset, alitajunta, peruskurssi, kouluttaja, meditaatio, hyvinvointi, paulaheinonencom
18397
page-template-default,page,page-id-18397,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ThetaHealing® Maailman suhteet

ThetaHealing® Maailman Suhteet kurssi keskittyy tiettyihin kulttuureihin ja uskomuksiin tuodakseen esiin nykyisiä ja menneitä ongelmia rotuihin, uskontoihin ja ihmisiin liittyen. Kun nämä ongelmat tulevat esiin, vuosisatoja piilossa ollut viha ja paheksunta voidaan vapauttaa. Tämä sallii osallistujien hyväksyä ja syleillä ihmisiä ja eri kulttuureita todellisella pyyteettömällä rakkaudella.

Päivät yksi ja kaksi keskittyvät siihen, miten historialliset tapahtumat vaikuttavat meihin geneettisen muistimme kautta. Oppilaat tekevät uskomustyöskentelyä löytääkseen ja vapauttaakseen negatiivisia tunteita ja ohjelmia muihin kulttuureihin ja ihmisiin liittyen.

Päivä kolme keskittyy ennakkoasenteisiin ja -luuloihin, joita säilytämme alitajunnassamme. Nämä vaikuttavat elämäämme, kun tapaamme erilaisia ihmisiä tai vierailemme erilaisissa paikoissa.

Päivät neljä ja viisi keskittyvät erilaisiin uskontoihin ja ryhmittymiin, niihin liittyviin uskomuksiin ja niiden hyväksymiseen todellisella pyyteettömällä rakkaudella.

Nykyään maailmasta on tullut paljon pienempi paikka. Kulttuurit voivat ajautua kontaktiin paljon helpommin lentomatkustamisen ja informaatioteknologian avulla. Siksi meillä on hellittämätön tarve ymmärtää ja hyväksyä muita kulttuureja. Maailman Suhteet kurssilla saatat yllättyä, kuinka monia kielteisiä alitajuisia uskomuksia ja tunteita löydät uskomustyöskentelyssä. Monissa tapauksissa nämä ovat geneettisiä (esivanhempien) uskomuksia liittyen pelkoon, vihaan ja suuttumukseen muita maita, alueita tai ihmisiä kohtaan, joista heillä ei ollut aavistustakaan. Maailman Suhteet kurssi on voimakas työkalu muihin liittyvien sisäisten ja ulkoisten konfliktien poistamiseksi.

Aikaisempi kokemus: ThetaHealing perus-, jatkokurssi, Dig Deeper (Basic DNA, Advanced DNA, Dig Deeper)

Sisältää: Manuaalin ja Sertifioinnin

Sertifikaatti: Sinut tullaan sertifioimaan ThetaHealing® World Relations, joka oikeuttaa käyttämään tekniikkaa ja ammattinimikettä, jos niin valitset.

Kurssin hinta: 800 € (sis. alv 24 %)

Kurssi maksu tulee olla maksettuna ennen kurssin alkamista. Erikseen sovittaessa on osamaksu mahdollisuus.

Aika:  pe-ti 10-18

Paikka: Lahti/Online

Ilmoittautumiset:

22.-26.3.2024 Lahti – Ilmoittaudu tästä

22.-26.3.2024 Online – Ilmoittaudu tästä

pmh.heinonen@gmail.com/ 050-4909782