fbpx
Paula Heinonen | harjoitteluilta
Vapaudu helposti ja nopeasti rajoittavista uskomuksista ThetaHealingin avulla
thetahealing, paula heinonen, lahti, theta, healing, energiahoito, energiahoidot, paraneminen, henkinenkasvu, henkinen hyvinvointi, koulutus, paula heinonen kurssit, kurssit, rajoittavat uskomukset, alitajunta, peruskurssi, kouluttaja, meditaatio, hyvinvointi, paulaheinonencom
18780
page-template-default,page,page-id-18780,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ThetaHealing Harjoitteluilta

12.12.2021 klo 10-13

sydanthetahealing

ThetaHealing® harjoitteluilta on avoin kaikille, jotka ovat käyneet vähintään ThetaHealing peruskurssin. Huomaa, että pidämme tämän Zoomilla online, joten voit osallistua kotisohvaltasi.

 

Illan aikana syvennytään illan aiheeseen “Parantaja ja raha”.
*Parantajan haasteet
*Mikä voi estää vastaanottamasta rahaa parantajana?
*Miten raha vaikuttaa sinuun ja voiko parantaja olla vauras?

 

 

Pääset harjoittelemaan taitojasi toisten ThetaHealereiden kanssa ja tämä on mahdollisuutesi esittämään kysymyksiä kokeneemmalle ThetaHealing® kouluttajalle tai ThetaHealerille.

 

Anna ja vastaaota hoitoja turvallisessa ympäristössä, missä saat apua sitä tarvittaessa. Tämä on mahdollisuutesi purkaa esteitäsi kaikilla elämäsi osa-alueilla.

 

Hinta: 18 €

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta painikkeesta maksamalla osallistumismaksu: