fbpx
Paula Heinonen | harjoitteluilta
Vapaudu helposti ja nopeasti rajoittavista uskomuksista ThetaHealingin avulla
thetahealing, paula heinonen, lahti, theta, healing, energiahoito, energiahoidot, paraneminen, henkinenkasvu, henkinen hyvinvointi, koulutus, paula heinonen kurssit, kurssit, rajoittavat uskomukset, alitajunta, peruskurssi, kouluttaja, meditaatio, hyvinvointi, paulaheinonencom
18780
page-template-default,page,page-id-18780,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ThetaHealing Harjoitteluilta

24.9.2021 klo 18-21

sydanthetahealing

ThetaHealing® harjoitteluilta on avoin kaikille, jotka ovat käyneet vähintään ThetaHealing peruskurssin. Huomaa, että pidämme tämän Zoomilla online, joten voit osallistua kotisohvaltasi.

 

Illan aikana syvennytään illan aiheeseen “Miten parantaa intuitiivisia luenta taitoja”.
*Miten parantaa luenta taitoja
*Mikä voi estää näkemästä tai saamasta vastauksia?
*Mikä auttaa tekemään parempia luentoja?
*Luenta itselle ja muille

 

Pääset harjoittelemaan taitojasi toisten ThetaHealereiden kanssa ja tämä on mahdollisuutesi esittämään kysymyksiä kokeneemmalle ThetaHealing® kouluttajalle tai ThetaHealerille.

 

Anna ja vastaaota hoitoja turvallisessa ympäristössä, missä saat apua sitä tarvittaessa. Tämä on mahdollisuutesi purkaa esteitäsi kaikilla elämäsi osa-alueilla.

 

Hinta: 18 €

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta painikkeesta: