fbpx
Paula Heinonen | harjoitteluilta
Vapaudu helposti ja nopeasti rajoittavista uskomuksista ThetaHealingin avulla
thetahealing, paula heinonen, lahti, theta, healing, energiahoito, energiahoidot, paraneminen, henkinenkasvu, henkinen hyvinvointi, koulutus, paula heinonen kurssit, kurssit, rajoittavat uskomukset, alitajunta, peruskurssi, kouluttaja, meditaatio, hyvinvointi, paulaheinonencom
18780
page-template-default,page,page-id-18780,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ThetaHealing Harjoitteluryhmä

4.3.2022 klo 10-13

sydanthetahealing

ThetaHealing® harjoitteryhmä on avoin kaikille, jotka ovat käyneet vähintään ThetaHealing peruskurssin. Huomaa, että pidämme tämän Zoomilla online, joten voit osallistua kotisohvaltasi.

Illan aikana syvennytään illan aiheeseen “Intuition vahvistaminen”.

* Intuitio
* Miten kuunnella ja luottaa intuitioon

* intuition tunnistaminen
* Intuition seuraaminen

Pääset harjoittelemaan taitojasi toisten ThetaHealereiden kanssa ja tämä on mahdollisuutesi esittämään kysymyksiä kokeneemmalle ThetaHealing® kouluttajalle tai ThetaHealerille.

Anna ja vastaaota hoitoja turvallisessa ympäristössä, missä saat apua sitä tarvittaessa. Tämä on mahdollisuutesi purkaa esteitäsi kaikilla elämäsi osa-alueilla.

Hinta: 18 €

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta painikkeesta maksamalla osallistumismaksu. Saat osallistumislinkin heti maksun jälkeen.