fbpx
Paula Heinonen | Anteeksianto
Vapaudu helposti ja nopeasti rajoittavista uskomuksista ThetaHealingin avulla
thetahealing, paula heinonen, lahti, theta, healing, energiahoito, energiahoidot, paraneminen, henkinenkasvu, henkinen hyvinvointi, koulutus, paula heinonen kurssit, kurssit, rajoittavat uskomukset, alitajunta, peruskurssi, kouluttaja, meditaatio, hyvinvointi, paulaheinonencom
18506
page-template-default,page,page-id-18506,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ThetaHealing® Anteeksianto, rakkaus ja voima 27.-29.12.2021

 

 

Tiedätkö mistä todellinen voimasi tulee? Tiesitkö, että olemme voimakkaampia, kun meillä on enemmän rakkautta? Mistä rakkaus tulee? Kuinka houkutella sitä elämääsi? Tiesitkö, että anteeksianto on rakkauden perusedellytys? Tiesitkö, että on kaikkein tärkeintä antaa anteeksi ne asiat, jotka ovat ravisuttaneet elämäämme eniten, ne “anteeksiantamattomat” asiat, jotka ovat tapahtuneet sinulle tässä elämässä? Tiedätkö todelliset syyt, miksi joku kohteli sinua väärin, hyväksikäytti, laiminlöi, provosoi ja hylkäsi, kun tarvitsit häntä eniten?

 

Kun löydät syyn ja tulet tietoiseksi miltä noista ihmisistä tuntui sillä hetkellä ja miksi he tekivät tai eivät tehneet jotain, vai silloin voit todella ymmärtää ja antaa anteeksi itsellesi ja heille. Ajattelet luultavasti antaneesi anteeksi äidillesi ja isällesi, tai kumppanillesi, ja kun lihastestaat vastaus on “kyllä”, mutta oletko todella antanut heille anteeksi sydämesi ja sielusi pohjasta? Kun ajattelet olevasi äitisi tai isäsi kanssa, tapaat hänet nyt lounaalla, tunnetko iloa ollessasi hänen lähellään vai oletko sekaisin tai tunnetko olosi epämiellyttäväksi? Kenelle et ole vielä antanut anteeksi? Kun annamme todella anteeksi, tunnemme kuinka valtava taakka putoaa pois; tunnemme olomme levolliseksi, kun ajattelemme näitä ihmisiä ja suhdettamme heidän kanssaan. Oletko antanut anteeksi itsellesi? Kun annamme anteeksi itsellemme, on helpompaa antaa anteeksi muille, ja päin vastoin. On mielenkiintoista, että kun todella annamme anteeksi, vapautamme itsemme ja jälkeläisemme kirouksista ja loitsuista ja olemme vapaita. Meillä on enemmän energiaa ja parempi terveys. Suhteemme ja vaurautemme kehittyvät myös. Kun olet antanut anteeksi, olet vapaa paheksunnasta, vihasta, katumuksesta ja voit manifestoida paremmin tullaksesi paremmaksi parantajaksi. Meistä tulee onnellisempia ja iloisempia ja yhteytemme Luojaan on vahvempi.

 

Mitä tarkoittaa olla voimakas? Tarkoittaako se, että pystymme levitoimaan, tai muuttamaan muotoamme, hallitsemaan muita tai pitämään heidät hallinnassa? Vai voisiko se tarkoittaa, että kykenemme elämään todellisessa rakkaudessa ja rauhassa, muuttamaan itseämme, vapauttamaan elämästämme se mikä ei enää palvele meitä, olemaan vastuullisia elämässämme, ymmärtämään itseämme, toimimaan sisäisestä motivaatiosta joka tulee muiden rakastamisesta ja ymmärtämisestä. Voimakkaana oleminen tarkoittaa myös, että tiedämme kuka olemme ja mikä on tarkoituksemme tässä elämässä, sekä energian ja intention keskittäminen siihen suuntaan.

 

Tämä seminaari on suunniteltu auttamaan anteeksiantoa, rakkautta ja omaa voimaamme tulemaan osaksi elämäämme, tekemään meistä suvaitsevaisempia ja ymmärtäväisempiä muita ja itseämme kohtaan.

 

Goran Karna suunnitteli tämän seminaarin käyttäen ThetaHealing® tekniikoita ja siitä tuli hyväksytty  Elective seminaari vuonna 2014.

 

Aikaisempi kokemus: ThetaHealing perus-, jatkokurssi, Dig Deeper (Basic DNA, Advanced DNA, Dig Deeper)

 

Sisältää: Manuaalin ja Sertifioinnin

 

Sertifikaatti: Sertifikaatti, joka oikeuttaa käyttämään tekniikkaa ja ammattinimikettä, jos niin valitset.

 

Kurssin hinta: 500 € (ilmoittautumismaksu 150 € ja kurssimaksu 350 €)

 

Kurssi maksu tulee olla maksettuna ennen kurssin alkamista.

 

Aika:  ma-ke 16-22

Paikka: Online

 

Kurssilla on englanniksi ja se tulkataan Suomeksi.

 

 

 

Ilmoittautumiset:

27.-29.12.2021 Online/Lahti – Ilmoittaudu tästä

 

pmh.heinonen@gmail.com/ 050-4909782